• fotografije
  • fotografije
  • slike
  • najbolje slike
  • fototeka

UKLJUČITE SE U SVJETSKI FOTOGRAFSKI PROJEKT- HELP

za dodavanje komentara moraš biti prijavljen. prijavi se
UKLJUČITE SE U SVJETSKI FOTOGRAFSKI PROJEKT- HELP
snimio: Urednik
 Urednik
Pažnja, pažnja!

Pozivaju se svi fotografi, vizažisti, frizeri, portali, gosti, artisti, volonteri, donatori, prijatelji i usputni čitatelji dobre volje također, ne na vlak u pet do 12 nego na ovogodišnji, četvrti po redu Help-portait, srcima nam najdraži projekt!

HELP PORTRAIT 2012 ODRŽAVA SE U SUBOTU, 8.12. U STUDENTSKOM CENTRU, SAVSKA 25!
OD 10 - 15 SATIProjekt kojime poklanjamo slijedeće: osmijeh, pažnju, razumijevanje, znanje, trud, vrijeme i umijeće onima koji se osjećaju da im je to potrebno.


U ovom projektu sudjeluje i Fototeka koja će dječici pokloniti fotoknjige s fotografijama nastalima na Help Portraitu!!

Zauzvrat zahtijevamo slijedeće: u puno iskrenih osmjeha dodati par kapi suza radosnica. Zatim lagano promiješati dobivenu smjesu s onim toplim osjećajem sreće istim kojim ste grlili medu prije spavanja kad ste bili djeca (da, svi smo imali tog jednog medu koji nam je bio sve na svijetu). Dodati još par nekontroliranih izljeva sreće u potocima i voila, dobili smo savršeni recept za Help-portrait.

Stoga, očistite objektive, napunite baterije, namjestite noseve, naoštrite kisteve, četke i fenove jer ove godine startamo
8. prosinca 2012.

Za one kojima je ovo prvi glas o projektu, trk u kut sramit se, ali vjerujemo da nije :) Ipak, obrazložimo ukratko ideju.

Help-Portrait projekt osmislio je i pokrenuo poznati američki celebrity fotograf Jeremy Cowart. Cilj mu je da fotografi svojim umijećem i dobrom voljom onima manje sretnima pruže priliku da se na taj dan osjećaju posebnima i važnima. Projekt je uvelike prerastao okvire lokalnog djelovanja i proširio se na cijeli svijet, a već četvrtu godinu sudjeluju i gradovi diljem Hrvatske. Zar to nije divno?

Nikako nemojte misliti da se ovdje radi samo o pukom poklanjanju fotografija. Ne. Važna je priča koja se krije iza tih fotografija. Priča o ljudima, suosjećanju, slušanju, dijeljenju, zajedništvu, ljubavi i ljudskosti. Želimo vidjeti fotke kako ste radili s tim ljudima. Vas i njih u interakciji. Jeste li voljni saslušati, pokloniti osmijeh i pažnju nekome?

Help-Portrait projektu mogu se pridružiti svi, od fotografa, vizažista, frizera, artista, volontera ili donatora. Bilo da ste amateri ili vrsni stručnjaci u svome poslu, svi ste dobrodošli!

Za početak javite nam se preko forme na dnu članka ili nam pošaljite mail na info@cahayabox.com. Recite nam na koji način bi se htjeli uključiti u ovaj projekt. Iznesite nam svoje ideje, razmišljanja, prijedloge. Slušamo Vas!

Javite nam se, a mi ćemo Vas novim člancima, informirati o samoj realizaciji projekta i svim novostima!
O nadolazećim informacijama u vezi projekta obavještavati ćemo Vas i na Facebooku i Twitteru, a možete pogledati i Facebook grupu Help Portrait Zagreb.

PRIJAVA:
help portrait 2012

VIŠE:

u Subotu starta Help Portrait 2012


Nadam se da je odaziv bio lijep.
Mi, članovi fotokluba Varaždin aktivni smo u Help-portret projektu već nekoliko godina, pa smo tako i ove godine organizirali snimanje i fotkama uveselili 30-ak manje sretnih ljudi.
 dzrinski