• fotografije
  • fotografije
  • slike
  • najbolje slike
  • fototeka
Ptičica foto magazin

Imate li nešto pametno za podijeliti sa ostatkom ekipe. Objavite to ovdje. Objavite svoje foto savjete, doživljaje, priče s putovanja i slično.
Ptičica foto magazin je mjesto gdje će svi vaši članci biti objavljeni.
Trenutno smo u fazi testiranja pa nemojte zamjeriti ako baš sve ne radi. Kad se malo popuni uvesti ćemo kategorije članaka, te posebnu kategoriju probranih članaka gdje će ići samo oni najzanimljiiji i najkvalitetniji. A definitivno planiramo malo uljepšati ovu stranicu :).

Designate project

  marekjama
DESIGNATE PROJECT O projektu: Designate project je umjetnički projekt dvoje autora kojima je na prvome mjestu kreiranje zabave, druženja, radosti, veselja te poticanje kreativnosti kroz izvođačk...  [više] komentari (0)

Fuzija 2009 - izložba fotografija-THROUGH OUR EYES

  incalius
Jasmina Gorjanski Kristijan Antolović Vedran Janić Ivana Milić Ante Delač Kruno Perasović dvorac Normann Prandau Valpovo 27.8.2009 Četvrtak 19:00h U dugoj povijesti hrvatske fotografije, č...  [više] komentari (1)

Planetice

  borisfrkovic
Imao sam nekoliko upita kako se rade planetice. Evo, našao sam solidne upute na adresi http://photojojo.com/content/tutorials/create-your-own-panorama-planets/ Uživajte u izradi vlastitih planetica...  [više] komentari (1)

HDR

  borisfrkovic
Mislim da bi ovaj članak o izradi HDR-a uz pomoć programa Photomatix mogao interesirati mnoge ptičice: http://digital-photography-school.com/how-to-create-an-hdr-image Želim vam uspješno HDR-rir...  [više] komentari (0)

Photo Walk Zagreb 2009

  romanski
Znam da nije na meni ali kad neće nitko onda ću ja :) Kako li sam samo to lijepo sročio. Dakle drage moje ptičice i ptičari , na PHOTO WALKU prvom održanom u Zagrebu je pobjedila ova fotografija :...  [više] komentari (6)

Jumbo fotografija na bedemima

  danijel
Zadarski fotografi Aleksandar Bonačić, Danijel Kolega, Andrej Perović, Željko Mršić i Jerolim Vulić, okupljeni u grupi “5.exe”, pripremaju za 6. kolovoza atraktivnu izložbu svojih fotografija koje će ...  [više] komentari (0)

Fotografi u akciji

  borisfrkovic
Svakako pogledajte slijedeću stranicu: http://mygalleryworld.blogspot.com/2009/07/photos-of-photographers.html ...  [više] komentari (1)

Izložba planinarske fotografije

  Mercurius
U gradskoj knjižnici Osijek otvorena je izložba planinarske fotogrfije „ Jankovac – biser papučkog gorja “ u organizaciji planinarkog društva “ Bršljan Jankovac” iz Osijeka. Izložba će biti postavl...  [više] komentari (4)

Fotografski birtijaški vodič :-)

  Marinko
Dragi moji, evo konačno sam počeo i s blogom na mojoj web stranici. Ovaj blog je namjenjen svima Vama koji želite malo prosmucati se istočnom Hrvatskom a niste sigurni gdje. Na ovom blogu predtavl...  [više] komentari (1)

Dugo Selo u 24 fotografije - 2. izložba fotografija Foto kluba Pozitiv

  arthur
Foto klub Pozitiv nastavlja svoju misiju zacrtanu prije nešto više od godinu dana - promoviranje fotografije kao umjetnosti, njezino širenje i edukaciju o njoj, prenošenje ideja i poruka putem nje....  [više] komentari (1)

Imam li potencijala

  UnknownArtist
Molim sve koji imaju volje da pogledaju moje slike i kazu sta misle o njima. Obozavam fotografiju i stvarno uzivam u tome. Hvala svim...  [više] komentari (7)

Imam li potencijala

  UnknownArtist
Molim sve koji imaju volje da pogledaju moje slike i kazu sta misle o njima. Obozavam fotografiju i stvarno uzivam u tome. Hvala svim...  [više] komentari (0)

Ocjenite i komentirajte

  tdubic
Pozivam sve one koji se razumiju u fotografiju da ocjene moje fotografije i naravno komentiraju kažu gdje griješim što mogu bolje i kako. Jednostavno želim otići na višu razinu. Dali je to moguće i i...  [više] komentari (5)

Izložba fotografija polaznika 5. tečaja digitalne fotografije

  Henny
Udruga ljubitelja fotografije 'Format' poziva Vas na otvorenje izložbe polaznika 5. tečaja digitalne fotografije u četvrtak 2. srpnja 2009. godine u Galeriji Cvajner na pulskom Forumu, sa početkom u 2...  [više] komentari (1)

Moja web stranica

  Marinko
Pozdrav raja, eto nije prošlo niti mjesec dana od naše rasprave oko ovoga a stim da onda nisam čestito znao niti šta je hosting...ja zadovoljan ;-)) Moju stranicu možete pogledati na www.marinko.org ...  [više] komentari (9)

Voće s refleksijom

  alexxl
Nek se javi onaj koji je uslikal, mislim da su limuni bili, neko voće na crnoj podlozi sa refleksijom, onak pošpricano vodom ili mi ga odcinkajte...prije godinu, dvije dana. Štel bi se još diviti toj...  [više] komentari (1)

KAFA - FOTO IZLOŽBA

  nicols
Karlovački Foto Amateri (KAFA) u suradnji sa Studentskim Centrom Karlovac organiziraju foto izložbu. Moći ćete vidjeti fotografije Veljka Zinaje, Elvisa Kosine, Marine Župančić, Nikole Belavića, Sil...  [više] komentari (0)

Prva samostalna izložba DAR

  tata
'U izlagateljskom prostoru 8/IV - potrkovlje predstavljamo Vam dvadesetprvu izložbu ove sezone kroz ilustracije riječke slikarice Ivane Devčić Bratonja te fotografske radove riječkog fotografa S...  [više] komentari (0)

izostravanje u PSu

  sanjacilic
Malo kad nasoj fotografiji nece trebati dodatne obrade.U photoshopu fotografiju je najbezbolnije izostiriti na slejdeći način: 1. na Image menu, prebaciti na Lab Color 2. na Channels palette odbra...  [više] komentari (8)

Za one koji imaju Mac kompjuter i treba im fotoshop

  boban
Ako bilo koja pticica ima Mac kompjuter i treba joj fotoshop / verzija koju ja imam kosta oko 750 dolara / ja mogu da joj posaljem to besplatno. Zainteresovani neka mi posalju poruku na slobodan.kal...  [više] komentari (1)

Za one koji imaju Mac kompjuter i treba im fotoshop

  boban
Ako bilo koja pticica ima Mac kompjuter i treba joj fotoshop / verzija koju ja imam kosta oko 750 dolara / ja mogu da joj posaljem to besplatno. Zainteresovani neka mi posalju poruku na slobodan.kal...  [više] komentari (0)

Scott Kelby's Worldwide Photo Walk u Zagrebu

  Zweki
18.07.2009. u Zagrebu na Trgu Bana Josipa Jelačića održat će se prvi Photo Walk u Hrvatskoj. Svrha Photo Walk-a je druženje, zabava, izmjena iskustava uz fotgrafiranje. Svi zainteresirani su dobro d...  [više] komentari (4)

Izložba - Zagrebačke šetnje

  bobo
U četvrtak, 21. svibnja u 19h biti će otvorenje izložbe mojih fotografija 'Zagrebačke šetnje' u Galeriji Kupola u sklopu Gradske knjižnice na Starčevićevom Trgu u Zagrebu. Biti će izloženo tridesetak ...  [više] komentari (5)

FOTO LITI APARATI, FOTOGRAFIJA

  13emachemsy
Eh da nema fotoaparata, bila bi mi najskuplja životna rata, kucala bi svakog mjeseca meni na vrata, tužna bi joj otvarala vrata, a mene bi gušilo oko moga vrata. Na sva vrata, čak i na ona mojega brat...  [više] komentari (1)

Trebam pomoc-SRL

  Nessa
Hitno. Znaci, trebao bi mi Olympus/Canon/Nikon/Sony SRL ili SRL-like. Do 3400 kn. Jer nemam para. I tražim po internetu, i nadem 1567890 razlicitih vrsta, i isto toliko razlicitih cijena jednog te...  [više] komentari (10)

IZLOŽBA FOTOGRAFIJA "DODIR VJERE" GALERIJA CZK GAJNICE ZAGREB

  samosvoja
Izložba fotografija 'Dodir vjere' kojih su autori grupa od 22 fotoentuzijasta a koja je trenutno izložena u Mariji Bistrici, od 08. 05. 2009. - 20.05.2009. biti će postavljena u Centru za kulturu ...  [više] komentari (0)

Otvorenje izložbe fotografija na temu "BOJE"

  Henny
Pozivamo vas na otvorenje 3. tematske izlozbe fotografija na temu 'Boje' od ukupno 5 tematskih izložbi u Caffe bar Old friends club u 19h, Vukovarska 33, Pula. Za izlozene fotografije mozete glasovat...  [više] komentari (0)

Kako sam počeo s Ptičicom

  anatvei
Evo upoznajem malo Ptičicu i baš mi se sviđa.. zakon je.. Prema popisu stanovništva iz 2001. godine grad Zagreb ima 779.145 stanovnika, i to 415.153 žene i 363.992 muškarca. Šire gradsko područje okup...  [više] komentari (2)

Fotokreativac.

  buuba
U zadnji sam se tren bila prijavila na Fotokreativac, jedan od sastavnih dijelova Hoykine Fotosofie. Ovo je bila samo 'fotografska stilska vježba' u kojoj su mogli sudjelovati svi građani, a odvijala...  [više] komentari (0)

Ana Šesto " Pogledi"

  600
Pozivam vas na svoju treću samostanu izložbu čije će otvorenje biti 27.4 u 19 sati u Galeriji Vladimir Filakovac koja se nalazi u sklopu Narodnog sveučilišta Dubrava( Dubrava 51 a ). Na izložbi ću se...  [više] komentari (0)
popularno na Ptičici
boce na rubu...2012