• fotografije
  • fotografije
  • slike
  • najbolje slike
  • fototeka
Ptičica foto magazin

Imate li nešto pametno za podijeliti sa ostatkom ekipe. Objavite to ovdje. Objavite svoje foto savjete, doživljaje, priče s putovanja i slično.
Ptičica foto magazin je mjesto gdje će svi vaši članci biti objavljeni.
Trenutno smo u fazi testiranja pa nemojte zamjeriti ako baš sve ne radi. Kad se malo popuni uvesti ćemo kategorije članaka, te posebnu kategoriju probranih članaka gdje će ići samo oni najzanimljiiji i najkvalitetniji. A definitivno planiramo malo uljepšati ovu stranicu :).

FotoGard/Željko i Tajana Milaković--Suvremeni ples,fotopriča

  YohMah
Mala foto priča tj web izložba: http://www.fotogard.com/ http://www.fotogard.com/zeljko-i-tajana-milakovic-suvremeni-ples Cijelu tu web galeriju možete i komentirati pa bih vas zamolio za krata...  [više] komentari (3)

Izložba fotografija FVK Petrinja

  Crni_Vitez
Pozivamo Vas na izložbu fotografija članova Foto-video kluba Petrinja koja će se održati od 04.05 do15.05. 2011 god. Otvorenje izložbe je 04.05. 2011 u 19 h, a sedam članova foto-video kluba Petrinja...  [više] komentari (5)

Foto susreti Petrinja

  Crni_Vitez
Dragi prijatelji fotografi, evo prošlo je skoro godinu dana od naših prošlih susreta pa evo prilike da se ponovo sretnemo i družimo. Foto Video Klub 'Petrinja' poziva Vas na 2. Foto susret 'Foto safa...  [više] komentari (4)

Fotoklub Klik slavi svoj prvi rođendan!

  romanski
Ovim Vas putem pozivamo da 16. travnja 2011. dođete u društveni dom Mala Gorica u 19 sati gdje će se održati godišnja skupština kluba, a u 20 sati otvaramo izložbu fotografija članova kluba uz...  [više] komentari (7)

Zašto je neprikladno, gotovo sramotno javno objavljivati fotografije kockavica ubranih u vazi?

  Svantevid
Dragi ljubitelji fotografije i prirode, promicatelji sve popularnijeg i sve masovnijeg fotografskog izričaja. Proljeće nas je uveliko nadahnulo spektrom svojeg svjetla. Mnogi su već rutinski pohitali ...  [više] komentari (3)

Osnove kompozicije

  applepie
Jako dobri tekstovi o kompoziciji za početnike, pa nastaviti dalje kopati po netu. Svakako štivo za pročitati. http://www.fot-o-grafiti.hr/nauci/estetiku-fotografije/ ...  [više] komentari (0)

pozdrav prijateljima

  Blaza
Zelim da pozdravim moje prijatelje,necu biti neko vrijeme tu ali cu nadam se donijeti dosta lijepih fotografija Pticici u vama zelim da sto vise bude lijepih fotografija i sto vise druzenja Veliki p...  [više] komentari (0)

Izložba za dan grada Paga

  photosaurus
Na dan 30.03.,dan grada Paga, Foto klub Pag postavlja izložbu u prizemlju Kneževog dvora. Izložba 'Pagu s ljubavlju' u cijelosti će biti poklonjena gradu Pagu za nove prostore gradske uprave.Od vaših...  [više] komentari (1)

Nagradni natječaj foto kluba Marin Getaldić

  viper
Dragi ljubitelji fotografije, Dubrovački foto klub „Marin Getaldić“ objavljuje natječaj za sudjelovanje na izložbi fotografija pod nazivom „Dalmatinski koluri“. Tema izložbe je dalmatinski motiv u ši...  [više] komentari (1)

PRODAJA FOTOGRAFIJA ONLINE

  marko510
Neću Vam govoriti i uvjeravati Vas o najboljoj mogućnoj mugućnosti za zaradu od koje ćete se obogatiti za 20 minuta bez kapljice prolivenog znoja i kupovanju vila i automobila šakom i kapom. Ponuditi ...  [više] komentari (4)

Foto natječaj "Dugoselski fašnik 2011."

  onurk

neke stare ptice

  sony
mnogo je novih korisnika sitea pa stoga želim podsjetiti na neke stare članove koji su objavljivali slike na portalu od samih početaka ali su nažalost iz tko zna kakvih razloga nestali ali ostal...  [više] komentari (7)

WORLD PRESS PHOTO 2010--krv,suze i smijeh

  YohMah
Najprestižniji svetski konkurs za novinsku fotografiju, u žiži interesovanja, već tradicionalno, ima rat, proteste, nemaštinu i posledice nehumanih odnosa prema drugima i okolini Pogledavši sve nag...  [više] komentari (0)

Izložba Foto kluba Pag

  photosaurus
Dame i gospodo,kolege i kolegice,drugarice i drugovi .... Jučer,17.12.2010. u Gradskom muzeju Novalja otvorena je izložba Ćutim otok svoj na kojoj su predstavljeni radovi 12 članova,12 apostola FK Pa...  [više] komentari (1)

Fokus.com.hr

  incalius
Pozivamo Vas da nam se pridružite na novoj stranici Fokus.com.hr nastaloj s ciljem povezivanja fotografa, vizažista, stilista, dizajnera, modela te općenito vizualnih umjetnika te njihovih poten...  [više] komentari (0)

Izložba ulične fotografije u Dubrovniku

  viper
Art Radionica Lazareti 10.-26. prosinca 2010. U vremenu od 9-12 i 18-20 sati. Slike za izložbu su odabrane internim natječajem dubrovačkog fotokluba Marin Getaldić, prema prosjeku ocjena neovisnog...  [više] komentari (0)

"Božić u Epidot Atelieru"

  arthur
Izbjegnite Božićne gužve i već sad rezervirajte svoj termin za Božićni foto session u Epidot Atelieru. Osigurajte sebi i svojim najdražima najljepši poklon - maštovite fotografije snimljene u blagdans...  [više] komentari (0)

Foto klub Pag

  photosaurus
U Subotu,27.11. održana je osnivačka skupština Foto Kluba Pag.Usvojen je statut,izabrana tijela upravljanja,donešene odluke koje je zakonodavac propisa i kreće se u registraciju....,poželite nan sriću...  [više] komentari (8)

fotkanje motive s maglom

  mo42
Ponukan vremenskim ujetima,a sad će takvih maglovitih dana biti sve više,postoji jeda fotografski trik za fotkane magle vrlo jednostavan,a koristan,probajte i uvjerite se pritisneš okidač do p...  [više] komentari (6)

'U dobru u zlu i foto-albumu' - Marin Franov

  svjetlost
Pozivamo Vas na izložbu svadbenih fotografija Marina Franova pod nazivom 'U dobru u zlu i foto-albumu', koju možete pogledati od 19.-26.11.2010., u klubu Plan B. Svakako ne propustite otvorenje u peta...  [više] komentari (0)

Epidot Atelier Projekt "Fashion Photography - Jesen"

  arthur
'14.11.2010. od 15,00 sati u Epidot Atelieru, Zagreb, Dubrava – Treskavička 9, održava se dan modne fotografije s temom 'Jesen' Kotizacija za projekt uključuje rad s profesionalnim modelima, konzumac...  [više] komentari (0)

Fotografi trgovci i fotografi umjetnici

  Diana_edis
Postoje dvije osnovne skupine fotografa. Jedna je fotografi trgovci, a druga je fotografi umjetnici. Prvi će fotografirati sve što mogu prodati, i ili ono što drugi žele od njih, a drugi fotograf...  [više] komentari (6)

NATJEČAJ ZA FOTOGRAFIJU NA TEMU ''PROVOKACIJA''.

  lampa6
NATJEČAJ ZA FOTOGRAFIJU NA TEMU ''PROVOKACIJA''. Organizator Caffe Bar MOJSTER, Slavonski Brod Pravila natječaja: 1. Natječaj za fotografiju raspisuje se na temu ''PROVOKACIJA''. 2. Prosudb...  [više] komentari (0)

Izložba fotografija ¨Black & White¨

  kikx55
http://www.facebook.com/event.php?eid=15545189782728...  [više] komentari (0)

Nedjeljaa :(

  Odette_kokeshi
Mrzim nedjelje. Još pritom ako imaš temperaturu kao ja. I još ako je ona 38 to ti je suuuuper -.- Sve u svemu, zahvaljujem Bogu na sutrašnjem danu jer nema škole. Nije da ispadam neki školski šovinis...  [više] komentari (0)

POZIV NA FOTOIZLET

  romanski
foto by wjeshtica http://foto-klik.info/index.php?option=com_content&view=article&id=133:una-izlet-06112010&Itemid=53 Fotoklub „KLIK“ organizira za Vas, članove „Klika“, simpat...  [više] komentari (0)

Fotoesej - "CIRCO APPOLO"

  Roiklem
Velika mi je čast predstaviti izvrstan rad gospodina Denisa Božića! Naime, na FotoGard.com portalu je predstavljen novi FOTOESEJ, koji se bavi životom jednog cirkusa - Circo Appolo iz nama susjedn...  [više] komentari (1)

izložba i radionica 'Dvadesetijedna' Sve za nju by Hoyka

  viper
Dragi članovi Ptičice, šaljem vam obavijest koju mi je poslao Damir Hoyka, nadam se da ćete se pridružiti foto radionici. vaš viper Dragi prijatelji, u sklopu izložbe 'Dvadesetijedna' S...  [više] komentari (0)

Predavanje Mare Milin u Fotklubu KLIK - Svi ste pozvani

  romanski
Predavanje “Modna Fotografija” će održati gošća fotokluba “KLIK” Mare Milin koja je rođena 20.03.1973. u Zadru, i od 1994. profesionalno se baviti fotografijom. Članica je ULUPUH-a od 2002. snima foto...  [više] komentari (0)

Snimanje panorame

  mo42
Pregledavajući galerije naših ptičica zapazio sam da mnogi nisu nikad ni pokušali snimit panoramu,a toliko to žele.Odlučio sam svima tima pomoć kako bi se uvjerili da to nije nikakav bauk.Dakle da poč...  [više] komentari (6)
popularno na Ptičici