• fotografije
  • fotografije
  • slike
  • najbolje slike
  • fototeka
Ptičica foto magazin

Imate li nešto pametno za podijeliti sa ostatkom ekipe. Objavite to ovdje. Objavite svoje foto savjete, doživljaje, priče s putovanja i slično.
Ptičica foto magazin je mjesto gdje će svi vaši članci biti objavljeni.
Trenutno smo u fazi testiranja pa nemojte zamjeriti ako baš sve ne radi. Kad se malo popuni uvesti ćemo kategorije članaka, te posebnu kategoriju probranih članaka gdje će ići samo oni najzanimljiiji i najkvalitetniji. A definitivno planiramo malo uljepšati ovu stranicu :).

slike u člancima

  branka
kako se stavljaju slike u članke..htjela bi objavit nešto,ali eto,ta mi informacija fali... molim objasnit što jednostavnije hehehehh...  [više] komentari (8)

dodavanje slika

  siscijanka
može li mi netko pojasnit pravila o dodavanju slika? naime, posljednju sliku sam dodala 10. 3. i onda je pisalo da nove fotke mogu ubacit tek 10. travnja, zanima me zašto ne mogu nove slike ubaciivat ...  [više] komentari (9)

SLR ili ultra zoom Digitalac??

  Brs_basic
Ok,nije mi bas jasna razlika izmedu SLR aparata i Ultrazum digitalca.Znam da kroz SLR gledate direktno krotz objektiv. Vidim mnogo ljudi debatira i iznosi svoja iskustva i cinjenice.Ali i cinjenica j...  [više] komentari (8)

Makro svijet

  Brs_basic
Evo ovako,meni najdraza tehnika fotografije.Ukratko,vidim da ovdje na pticici ima puuuno boljih i 'spretnijih' izvodaca 'makro' fotografije,pa evo da iskoristim priliku i postavim par pitanja... 1....  [više] komentari (13)

Ptičica foto magazin - kratke upute

  viktor
Probati ću ovdje napisati kratke upute za pisanje članaka. Dakle na 'moja galerija' meniju sad imate i link 'članci' gdje možete vidjeti popis svih svojih članaka. A tamo imate link 'objavi članak'...  [više] komentari (0)

Pticica test magazin u testiranju

  viktor
Evo neki su vec skuzili da mogu ovdje nesto i pisati. Pa da malo pojasnim. Svaki korisnik ce imati mogucnost objavljivanja clanaka u Pticica foto magazinu. Clanci mogu biti na razne teme, a uskoro ...  [više] komentari (0)

Morske radosti i gadosti

  Ariana_Meleš-Miljević
Ove mi se godine nije napisavalo o pripremama za seobe naroda, već sam to stoički podnesla u miru i tišini jer što se mora je teško i mučno, pa što prije to bolje i tako dalje i bliže. Bili smo i koji...  [više] komentari (3)

Jedete li štapićima?

  Ariana_Meleš-Miljević
Ovako izgleda (ne tako kvalitetna fotografija) dripaca od 3 godine koji samostalno štapićima smlati kompletan obrok... ...  [više] komentari (6)

moj prvi testni blog članak

  Anci
evo, da se i ja upišem u test blogerski svijet... Dakle, svi vi koji niste znali, a ima vas popriličan broj, na www.sitneribe.com/forum se događaju neviđene stvarčice. Rasprave, druženja, tješenja,...  [više] komentari (4)
popularno na Ptičici