POZIV NA FOTOOKO 2013.

  romanski
Stari automobili, srednjovjekovna odjeća i obuća, vitezovi, dvorac, fotoradionice, „zlatni sat“, predstavljanje fotoopreme i puno, puno dobrih fotografija, dobrih ljudi i dobre energije, sve istog dana i na istom mjestu.
Kada?
Subota, 21. rujna.
Gdje?
Sveta Nedelja.
A zašto?
Pa zato što stiže još jedno FotOOko - dan fotografije i zaljubljenika u fotografiranje.

Cjelodnevni program kojeg organizira Fotoklub „Klik“ iz Svete Nedelje počinje u dvorcu Kerestinec u subotu, 21. rujna, u 10 sati. U suradnji s udrugama iz Zagrebačke županije i sponzora, uz pomoć srednjovjekovnih vitezova, starih automobila, stare odjeće i obuće, Klikovci će u svojim fotoradionicama znatiželjnicima otkrivati kako napraviti dobre fotografije.
U drugom dijelu programa, od 16 sati, u suradnji s Planinarskim društvom Pinklec bit će predstavljene rekreacijske i biciklističke staze Svete Nedelje, a „zlatni sat“ bit će fotografski obilježen na Kapelici Marije Magdalene iznad Male Gorice.

Fotografije napravljene na FotOOku moći će se poslati na web natječaj čiji stručni žiri će, u svakoj od tri kategorije – Priroda oko FotOOka, Radionice FotOOka i Ekipa na FotOOku – odabrati najbolje fotografije, a nagrade najboljima osigurat će Prizma, DTM servis, Olympus, Neo Orbis, Canosa.
Kotizacija za FotOOko iznosi 70 kuna.

Sponzori FotOOka su Zagrebačka županija, grad Sveta Nedelja, Turistička zajednica grada Svete Nedelje, Olympus, Neo Orbis, Canosa, Prizma, Foto Škrinja.

Znatiželjnici, ljubitelji fotografije, profesionalci, amateri, veliki, mali, pozvani ste svi!

Više informacija na http://fotooko.foto-klik.hr/
 
za dodavanje komentara moraš biti prijavljen. prijavi se

ostali članci

POZIV NA FOTOOKO 2013.

autor: romanski

FOTOOKO 15.09.2012. POZIV

autor: romanski

PA PA PTIČICA

autor: romanski

Tečaj osnove fotogrfije u fotoklubu "KLIK"

autor: romanski

Foto Izlet S Foto KLIKOM :) 12.06.2011

autor: romanski