Poziv Part Magazina iz Kolumbije

  mirpi
Prosljeđujem Vam poziv Part Magazina iz Kolumbije.

http://www.partmagazine.com/currentpart.html
www.partmagazine.com
facebook.com/Partmagazine
twitter: @Part_magazine

Naime, već sam u prethodnom postu napomenula kako je pokrenut časopis za promicanje fotografije i moderne umjetnosti. Ukoliko i vi želite da se Vaši radovi predstave u ovom časopisu slobodni ste im poslati svoj fotografski portfoilo i ukoliko Vas odaberu možda će se netko od Vas naći u sljedećem izdanju ovog časopisa. Uskoro će se i primjerak prvog izdanja moći pročitati i na engleskom jeziku, kako bi časopis bio dostupan široj publici.

Tim Part Magazina moli sve da pomognu u promociji ovog novog časopisa pa ukoliko imate Facebook ili account na nekoj drugoj društvenoj mreži, molimo Vas da podijelite link na Part Magazine stranicu.

Također mogu napomenuti kako je Part Magazine nastao u suradnji sa Slide Luck-om preko kojeg sam ja i došla u kontakt s osnivačem Part Magazina Andresom Ronderosom.

Slide Luck je neprofitabilna organizacija koja promiče kulturu življenja i razvoj društvenih zajednica kroz hranu i umjetnost. I omogućava fotografima promociju putem slideshow prezentacija.

Više o njima možete pronaći na njihovim stranicama : http://slideluck.com/about/

U svakom slučaju pogledajte, podijelite i pomognite u širenju fotografije kao umjetnosti,a u isto vrijeme i promovirajte svoju kreativnost svijetu:)

Ako Vas još nešto zanima, slobodno pitajte.

Uživajte:)

Lp

Mirela 
za dodavanje komentara moraš biti prijavljen. prijavi se

ostali članci

Poziv Part Magazina iz Kolumbije

autor: mirpi

PERSONAL and ONLINE Photography Course_Thymournia Photography

autor: mirpi

Tečaj fotografije i Ubrzani konverzacijski tečaj engleskog jezika za lažne početnike

autor: mirpi