|
|
Rang: Advanced Member

Grupe: users
Član u: 8/13/2008 Postovi: 519
|
Pokušaj otvaranja (pregleda) nekog od vlastitih albuma kontinuirano rezultira porukom o grešci... hvala unaprijed!
|
|
|
Rang: Member

Član u: 4/18/2009 Postovi: 26
|
Joj pa ne bumo čovjeka odma išli napadat, evo i meni je tak od prije par minuta, ni svoje ni tuđe albume mi ne otvara.
|
|
|

|
Hehe sry, paranoja od trenutačnog stanja na ptičetini, svi se sam nekaj prepucavaju i svadiju :), umjesto da odu van luftat glave i slikat nekaj :) . Btw još uvijek mi ne dela ptičica samo forum mi dela :/
|
|
|

Član u: 2/28/2009 Postovi: 56
|
Ne ferceraju galerije ni kod mene....
|
|
|

|
Ako netko hoće da ne spamamo ovu temu koja bi trebala biti o nedostupnosti albuma vlastith il tuđih, mogli bi se preselit sim :http://www.pticica.com/forum/default.aspx?g=posts&t=729 (ako radi link) pa nastavit baljezgat u stilu nekog stisni refresh da vidiš tko je kaj napisal chata :) grrrr ne radi link, u svakom slučaju trebalo bi ić na Ptičica forum » Ostalo » Sve ostalo i n a6. stranici ima jedna tema chat, pa možemo tamo :)
|
|
|

Član u: 12/10/2009 Postovi: 340
|
Neke stvari ne mogu da shvatim. Na ptičici radi samo forum, u galerije je nemoguće ući. Online korisnika 17. Na forumu 2 člana i 5 gostiju. Šta rade ostali koji su online? Ja sam pošteno radio, izlagao sam se opasnosti da me uhvate i oteraju na robiju.
|
|
|

Član u: 5/21/2009 Postovi: 152
|
GOTOVO, EVO RADI. BAŠ DA VIDIMO U ČEM JE BOLJE........
|
|
|

Član u: 8/13/2008 Postovi: 519
|
Nu ih al se razigraše :D Mah, ekipa. Usput, hvala šefu tičje strojarnice, šljaka stvar sad ;)
|
|
|
|
Guest |