|
|
Rang: Member

Grupe: users
Član u: 9/29/2008 Postovi: 10
|
Odavno čekam da netko ovo prijavi, no ništa - bit će da nitko ne koristi slide show pregled?
Baš šteta, pošto tako možete vidjeti SVE fotke nekog korisnika (dakle i one koje nisu javne) bez ikakve prijave na stranice. RSS pregled je također vrlo zabavan, isto možete vidjeti SVE fotke... samo ne od korisnika kojeg gledate. :)
|
|
|
Rang: Advanced Member

Član u: 8/11/2008 Postovi: 106
|
nekitamo je napisao/la:Odavno čekam da netko ovo prijavi, no ništa - bit će da nitko ne koristi slide show pregled?
Baš šteta, pošto tako možete vidjeti SVE fotke nekog korisnika (dakle i one koje nisu javne) bez ikakve prijave na stranice. RSS pregled je također vrlo zabavan, isto možete vidjeti SVE fotke... samo ne od korisnika kojeg gledate. :) Za RSS ne znam, ali SLIDE SHOW kod mene radi besprijekorno. Možda da skineš novi SILVERLIGHT, a i updates windowsa ne bi škodio. Nema razloga da ne radi...
|
|
|

Član u: 2/22/2009 Postovi: 60
|
Ja sam isto primjetio prije dva mjeseca i prijavio tehničkoj ekipi. Obečano da će se popraviti. Ali vidim da do danas nije po tom pitanju ništa učinjeno.
|
|
|

Član u: 2/22/2009 Postovi: 60
|
nonicro je napisao/la:nekitamo je napisao/la:Odavno čekam da netko ovo prijavi, no ništa - bit će da nitko ne koristi slide show pregled?
Baš šteta, pošto tako možete vidjeti SVE fotke nekog korisnika (dakle i one koje nisu javne) bez ikakve prijave na stranice. RSS pregled je također vrlo zabavan, isto možete vidjeti SVE fotke... samo ne od korisnika kojeg gledate. :) Za RSS ne znam, ali SLIDE SHOW kod mene radi besprijekorno. Možda da skineš novi SILVERLIGHT, a i updates windowsa ne bi škodio. Nema razloga da ne radi... nije stvar u tome da ne radi. stvar je u tome da su kad gledaš slideshow vidljive i fotografije koje si odredio da su vidljive samo tebi ili samo obitelji ili prijateljima. Što je najtragičnije, sve je vidljivo i neprijavljnom korisniku t.j. gostu ptičice. Naravno da je to u ime zaštite privatnosti svakog korisnika NE DOPUSTIVO !!
|
|
|

Član u: 8/11/2008 Postovi: 106
|
paja_sb je napisao/la:nonicro je napisao/la:nekitamo je napisao/la:Odavno čekam da netko ovo prijavi, no ništa - bit će da nitko ne koristi slide show pregled?
Baš šteta, pošto tako možete vidjeti SVE fotke nekog korisnika (dakle i one koje nisu javne) bez ikakve prijave na stranice. RSS pregled je također vrlo zabavan, isto možete vidjeti SVE fotke... samo ne od korisnika kojeg gledate. :) Za RSS ne znam, ali SLIDE SHOW kod mene radi besprijekorno. Možda da skineš novi SILVERLIGHT, a i updates windowsa ne bi škodio. Nema razloga da ne radi... nije stvar u tome da ne radi. stvar je u tome da su kad gledaš slideshow vidljive i fotografije koje si odredio da su vidljive samo tebi ili samo obitelji ili prijateljima. Što je najtragičnije, sve je vidljivo i neprijavljnom korisniku t.j. gostu ptičice. Naravno da je to u ime zaštite privatnosti svakog korisnika NE DOPUSTIVO !! Za to se slažem sa tobom...
|
|
|

Član u: 12/10/2009 Postovi: 340
|
paja_sb je napisao/la:nije stvar u tome da ne radi. stvar je u tome da su kad gledaš slideshow vidljive i fotografije koje si odredio da su vidljive samo tebi ili samo obitelji ili prijateljima. Što je najtragičnije, sve je vidljivo i neprijavljnom korisniku t.j. gostu ptičice. Naravno da je to u ime zaštite privatnosti svakog korisnika NE DOPUSTIVO !!
Rinnci, reaguj!!! Ja sam pošteno radio, izlagao sam se opasnosti da me uhvate i oteraju na robiju.
|
|
|

Grupe: Administrators
, users
Član u: 8/14/2008 Postovi: 149
|
U tijeku je rad na popravku navedenih problema, čim se riješi javljam!
|
|
|
|
Guest |