|
|
Rang: Newbie

Grupe:
Član u: 7/2/2010 Postovi: 2
|
opet ne mogu pregledavat slike u svojim albumima,to se desilo već nekoliko puta u zadnje vrijeme,što da napravim,kako da to riješim,hvala...
|
|
|
Rang: Advanced Member

Grupe: Administrators
, users
Član u: 8/14/2008 Postovi: 149
|
condor jesi li rijesio problem ili ga jos uvijek imas? Mozda je bas tada bilo izvrseno odrzavanje Pticica portala pa nisi mogao. Molim te javi je li sada sve ok! LP
|
|
|

Grupe: users
Član u: 8/13/2008 Postovi: 519
|
albumima se češće ne može pristupati no što može. konkretno - sad. se ne može. upomoć, sos, aiuto, ovoono...
|
|
|

, users
Član u: 8/14/2008 Postovi: 149
|
|
|
|

Član u: 8/6/2008 Postovi: 171
|
potpuno uredno i bez problema otvaram svaki album i pregledavam slike .koristim google crome i uredno brišem cooky-e .od kad sam prešao na crome nikakvih poteškoća sa ptičicom nemam a jedna izvrsna i korisna stvar što se mogu povećavati dijaloški okviri koji su kod ptičice vrlo skučeni i ne samo na ptičici već na svim portalima gdje želimo unijeti txt ... također je potrebno stalno instalirati flash player koji vam povremeno ponudi novu instalaciju ...
|
|
|

Član u: 8/9/2010 Postovi: 418
|
sony je napisao/la:koristim google crome i uredno brišem cooky-e .od kad sam prešao na crome nikakvih poteškoća sa ptičicom nemam a jedna izvrsna i korisna stvar što se mogu povećavati dijaloški okviri koji su kod ptičice vrlo skučeni i ne samo na ptičici već na svim portalima gdje želimo unijeti txt ... Od sada povećati "textarea" HTML objekt može i Firefox 4.0 a.k.a Vatrena lija..., isto je puno brži od 3.6. Bilo je problema sa pregledavanja albuma, ali @rinnci je valjda kliknula nesto i proradilo bez beda. Netko se požalio da neće da radi. Ima Ptica svojih mana. Malo joj treba da se odazove. Pozdrav. Snagom duha leti muha
|
|
|

Član u: 8/13/2008 Postovi: 519
|
rinnci je napisao/la:now you can ;) 10q!
|
|
|

Član u: 8/5/2010 Postovi: 43
|
Pozdrav, ne mogu se otvoriti albumi prijatelja... 
|
|
|

|
Pozdrav, sada pak otvori samo prvu stranicu albuma prijatelje i više neće!!!Ali pitanje je imali itko (administrator) da ovo gleda uopće? 
|
|
|

Član u: 7/4/2012 Postovi: 43
|
Poštovani Arb, pokušavamo vam odgovoriti na mail, ali nam se stalno vraća povratna informacija da ga ne možete primiti. Molimo vas da nam se javite s drugog maila na urednik@pticica.comLp! Urednik portala Ptičica
kontakt: urednik@pticica.com
|
|
|

|
Urednik je napisao/la:Poštovani Arb, pokušavamo vam odgovoriti na mail, ali nam se stalno vraća povratna informacija da ga ne možete primiti. Molimo vas da nam se javite s drugog maila na urednik@pticica.comLp! Pozdrav, poslao sam ponovno mail.Moram Vam reći da postavke u profilu pa ni mail NE DAJU SE EDITIRATI!!
|
|
|
Rang: Member

Član u: 9/24/2008 Postovi: 13
|
Ja na Ptičicu ulazim preko tuđih linkova. Ovo traje danima, čudi me da nešto ne poduzmu.
|
|
|
|
Guest |