|
|
Rang: Advanced Member

Grupe: users
Član u: 9/9/2008 Postovi: 830
|
mochek je napisao/la:Tint_Phillips je napisao/la: CAR! Kaj car....direktor svemira! ups....trebalo je ovak: KAJ CAR.....DIREKTOR SVEMIRA! stay beautiful i najte kaj zamjerit
|
|
|

Član u: 12/1/2008 Postovi: 245
|
Maat236 je napisao/la:mochek je napisao/la:Tint_Phillips je napisao/la: CAR! Hahaha! Potpis! Dvaput biti nominiran u jednom danu, i to pod istom fotografijom. Da se čovjek zamisli. Samo se nadam da ću i sam jednog dana uzdignuti se do takvih spoznajnih i izražajnih visina. Ašta je tebi sad smiješno ...- pa ti si već prije nominiran dva puta !!!
|
|
|
Rang: Newbie

Član u: 5/9/2012 Postovi: 6
|
A da uvedemo kategoriju "advokat dana"? Ja sam pošteno radio, izlagao sam se opasnosti da me uhvate i oteraju na robiju.
|
|
|

Član u: 12/1/2008 Postovi: 245
|
|
|
|

|
Al' zato nemam ni prijatelja koliko ti, kojima moram da se svaki dan uvlačim u dupe. Ja sam pošteno radio, izlagao sam se opasnosti da me uhvate i oteraju na robiju.
|
|
|

Član u: 10/1/2009 Postovi: 66
|
Je ljuba,imaš prav,dobro si mu to reka,oče ivica..ivice,ivice...
|
|
|

|
@Jozek http://www.pticica.com/slike/pticica-majica/79944
...još samo ak se uspije teleportirati u 5 godina unatrag :) nevjerojatno kak su postale "popularne" fotke od prije nekoliko godina....... http://www.pticica.com/slike/borisov-skok/85749stay beautiful i najte kaj zamjerit
|
|
|

Član u: 8/9/2010 Postovi: 418
|
Neda mi se čitati komentare, ali najbolji je onaj koji ide ovako nekak: ae (oprostite na trolanju, još sam mlad) Snagom duha leti muha
|
|
|

|
vedran-st je napisao/la:Je ljuba,imaš prav,dobro si mu to reka,oče ivica..ivice,ivice... Još jedan kandidat za advokata dana. Ja sam pošteno radio, izlagao sam se opasnosti da me uhvate i oteraju na robiju.
|
|
|

Član u: 10/1/2009 Postovi: 66
|
|
|
|

|
Tint_Phillips je napisao/la: Jedino što sam dosad primetio je da su produkt njegovog značajnog angažmana konstantni odlasci sa ptičice, naravno uz zadržavanje osobnog emotikona iliti vlastite spoznaje. Ja sam pošteno radio, izlagao sam se opasnosti da me uhvate i oteraju na robiju.
|
|
|

|
Ljuba_ je napisao/la:vedran-st je napisao/la:Je ljuba,imaš prav,dobro si mu to reka,oče ivica..ivice,ivice... Još jedan kandidat za advokata dana. Imaju još jednog....a firma im se zove "ae triba radit ea" stay beautiful i najte kaj zamjerit
|
|
|

|
Ljuba_ je napisao/la:Tint_Phillips je napisao/la: Jedino što sam dosad primetio je da su produkt njegovog značajnog angažmana konstantni odlasci sa ptičice, naravno uz zadržavanje osobnog emotikona iliti vlastite spoznaje. Odlasci i povratci ovise o tome koliko liječenje traje stay beautiful i najte kaj zamjerit
|
|
|

|
Tint_Phillips je napisao/la:Ljuba_ je napisao/la:vedran-st je napisao/la:Je ljuba,imaš prav,dobro si mu to reka,oče ivica..ivice,ivice... Još jedan kandidat za advokata dana. Imaju još jednog....a firma im se zove "ae triba radit ea" Još jednog???  Ma imaju i pripravnike, portparole, istražitelje, obaveštajnu službu... Ja sam pošteno radio, izlagao sam se opasnosti da me uhvate i oteraju na robiju.
|
|
|
|
Guest |