|
|
Rang: Member

Grupe: users
Član u: 9/25/2008 Postovi: 22
|
gle napisali su pokušat :D hahaha očito im ne ide posao, već mi lagano idu na živce sa neozbiljnim radom!!!!! Fotka uvijek govori tisuću riječi, nije bitno s kojom je mrcinom slikano!
|
|
|

|
i kakva je ovo nova domena? gorila? jooooj Fotka uvijek govori tisuću riječi, nije bitno s kojom je mrcinom slikano!
|
|
|

|
a što je ovo?  Fotka uvijek govori tisuću riječi, nije bitno s kojom je mrcinom slikano!
|
|
|
Rang: Advanced Member

Grupe: Administrators
, users
Član u: 8/14/2008 Postovi: 149
|
@compov:gorila domena dodijeljena je jer je Pticica portal usao u mrezu EPH sto izuzetno dobro koristi nasem portalu i korisnicima jer cemo na taj nacin moci raditi intervjue sa osobitim autorima, dakle imat cemo odlican kanal za promociju na Jutarnjem hr. Evo potpunog objasnjenja kojeg si vjerojatno propustio procitati: http://pticica.gorila.hr...novosti-na-pticici/1126
Lijepi pozdrav! :)
|
|
|

Član u: 1/27/2009 Postovi: 33
|
:) ma već duže vremena bezuspješno hoću pregledat svoje favorite, ali nikako ne mogu dalje od pete stranice. U favoritima su mi fotke koje rado gledam, ali ih nisam sve pospremila na računalo i sad mi je baš krivo što ne mogu do njih. Postoji li ikakav drugi način za njihovo pregledavanje? Stvari ne vidimo onakvima kakve jesu, nego onakvima kakvi smo mi. (Talmud)
|
|
|

Član u: 8/13/2008 Postovi: 519
|
fay je napisao/la::) ma već duže vremena bezuspješno hoću pregledat svoje favorite, ali nikako ne mogu dalje od pete stranice. U favoritima su mi fotke koje rado gledam, ali ih nisam sve pospremila na računalo i sad mi je baš krivo što ne mogu do njih. Postoji li ikakav drugi način za njihovo pregledavanje? šijem te za jednu stranicu, ja mogu otvarati prvih šest...
|
|
|

Član u: 1/27/2009 Postovi: 33
|
:) uh, a ja već mislila da znaš neki trik kako dalje da odem Stvari ne vidimo onakvima kakve jesu, nego onakvima kakvi smo mi. (Talmud)
|
|
|
|
Guest |